Παπαπέτρου: «Σπουδαίος ο Παναθηναϊκός - Ανυπομονώ για το παιχνίδι»

Δηλώσεις αναφορικά με την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού με τα χρώματα της Παρτιζάν παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παπαπέτρου: «Σπουδαίος ο Παναθηναϊκός - Ανυπομονώ για το παιχνίδι»

Στο ΟΑΚΑ επιστρέφει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ως αντίπαλος όμως, για την αναμέτρηση της Παρτιζάν κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού αφού εξέφρασε το σεβασμό του προς τους «πράσινους» μίλησε για τις ιδιομορφίες της αναμέτρησης, δηλώνοντας ανυπόμονος να παίξει ξανά μπροστά στους φίλους του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος σύλλογος και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ, γι’ αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Φυσικά όποτε πάμε σε μια έδρα από την οποία έχει εμπειρία κάποιος από μας, τη μοιράζεται με τους άλλους για να προετοιμαστούμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται.

Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της σχέσης που έχω με τον Παναθηναϊκό και της σχέσης της διοίκησης και των φιλάθλων μαζί μου. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι».