Ολυμπιακός – Πολκόβιτσε: Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη ο αγώνας, κανένα ενδιαφέρον από την ΕΡΤ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της EuroLeague στο μπάσκετ γυναικών αλλά το ματς κόντρα στην Πολκόβιτσε δεν θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση. 

Ολυμπιακός – Πολκόβιτσε: Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη ο αγώνας, κανένα ενδιαφέρον από την ΕΡΤ

Η ΕΡΤ, δυστυχώς, επιλέγει για μία ακόμη φορά να γυρίσει την πλάτη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η δημόσια τηλεόραση αν και θα μπορούσε, δεν μεταδίδει τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Πολκόβιτσε για την EuroLeague στο μπάσκετ γυναικών.

Μόλις για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια μια ελληνική ομάδα βρίσκεται στις «16» καλύτερες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη δημόσια τηλεόραση που επιλέγει και σωστά κάνει να μεταδίδει τις αναμετρήσεις της Basket League, ωστόσο θα μπορούσε να δείξει ανάλογο ενδιαφέρον και για το μπάσκετ γυναικών.

Ειδικά όταν μιλάμε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στη φάση των ομίλων, δηλαδή στις «16» καλύτερες ομάδες της EuroLeague.

Την Τετάρτη (2/11, 18.00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας στο ΣΕΦ και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς, θα μπορέσουν να δουν τις προσπάθειες των κοριτσιών του Ολυμπιακού μέσα από το κανάλι της FIBA (Live Streaming: FIBA TV/EuroLeague Women).