Βεζένκοφ: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε σπουδαία εμφάνιση (23π, 14ριμπ) και τόνισε πως σημασία έχει να κερδίζει ο Ολυμπιακός και όχι τα στατιστικά του.

Βεζένκοφ: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα»

Ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2» στη φετινή Ευρωλίγκα, επικρατώντας της Ζαλγκίρις στο άδειο ΣΕΦ με 90-80. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός για άλλη μια φορά, κάνοντας double-double και οδηγώντας τους Πειραιώτες στο ροζ φύλλο.

Μάλιστα, ο Βούλγαρος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στη σημασία να κερδίζει η ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στα ματς με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν έχουν σημασία τα στατιστικά μου αλλά χαίρομαι που βοήθησα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και στο άδειο γήπεδο χωρίς ρυθμό, έπρεπε να καταλάβουμε τον τρόπο που πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε και το κάναμε. Τώρα έχουμε μια δύσκολη αποστολή στην Ισπανία και αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι αλλά και με περισσότερη ενέργεια θα τα πάμε ακόμη καλύτερα. Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός πως δεχθήκαμε πολλούς πόντους».