Νέντοβιτς: «Δυνατός ο Ολυμπιακός»

Για τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που τόνισε ακόμα ότι ο Ολυμπιακός φέτος θα είναι πολύ δυνατός.

Νέντοβιτς: «Δυνατός ο Ολυμπιακός»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για το πώς πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Επίσης δήλωσε έτοιμος να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας του Βελιγραδίου, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ δυνατός, αφού έχει ενισχυθεί διατηρώντας και το μεγαλύτερο μέρος του κορμού του.

Αναλυτικά ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε:

Για το πως αποφάσισε να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα: «Καθοριστικός παράγοντας ήταν ο πρόεδρος, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος με κάλεσε και μου εξήγησε το πλάνο της επόμενης σεζόν. Μου άρεσε το πρότζεκτ, καθώς θα έχω πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν ήταν δύσκολο να απαντήσω θετικά, καθώς μου πήρε μόλις δύο ημέρες. Για μερικούς θεωρείται μεγάλο βήμα να επιστρέφεις στη χώρα σου και στην ομάδα σου, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Ο Κάλινιτς το έδειξε και ελπίζω να συνεχίσω το έργο του στην ομάδα».

Για το πώς θα ηγηθεί της ομάδας: «Αναμφίβολα θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ήμουν ηγέτης, οπότε δεν είναι κάτι άγνωστο για μένα. Προετοιμάζω το σώμα και το μυαλό μου γι’ αυτό που θα ακολουθήσει και ξέρω ότι εδώ δεν είναι κάτι εύκολο. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, η πίεση μεγάλη, αλλά θα είμαι έτοιμος. Προσπαθώ να απομονώνω πράγματα, τα οποία δεν μπορώ να ελέγξω. Δουλεύω αποκλειστικά για την ομάδα».

Για το ποια ομάδα περιμένει πολύ δυνατή φέτος στην Ευρωλίγκα: «Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν κρατήσει το 80% της περσινής ομάδας και έχουν προσθέτει δύο με τρεις ποιοτικούς παίκτες και αυτό τους ανεβάζει επίπεδο από την περασμένη σεζόν. Ήδη, παίζουν στο επίπεδο που ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Σίγουρα πιστεύω ότι θα πάνε ψηλά. Επίσης και η Αρμάνι Μιλάνο θα είναι καλή. Έχουν δύο τοπ παίκτες και έκαναν ποιοτικές προσθήκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Εφές, η οποία είναι η back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης και πήρε τον καλύτερο φόργουορντ της Ευρώπης, Γουίλ Κλάιμπερν. Μετά, κλασικά θα έλεγα τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης και η Μονακό δείχνει δυνατή. Γενικά, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι. Το μόνο που μένει να δούμε είναι να μεταφερθούν όλα αυτά από τα… χαρτιά στο παρκέ, αλλά το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο».