Σκαριόλο: «Ο Τεόντοσιτς έχει πρόβλημα στο ισχίο»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα χάσει το ξεκίνη,α της νέας αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του στην Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Σκαριόλο: «Ο Τεόντοσιτς έχει πρόβλημα στο ισχίο»

Ο Ιταλός προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο δήλωσε πως ο Μίλος Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο και η απόφαση που έχει παρθεί είναι να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως:

«Ο Τεόντοσιτς έχει προβλήματα με το ισχίο του. Είναι ένα πρόβλημα με το οποίο αντιμετώπιζε παραδοσιακά στην αρχή της σεζόν. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα μόνο όταν έχει αναρρώσει πλήρως και είναι σωματικά προετοιμασμένος. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με κανέναν. Ειδικά όχι μαζί του.

Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη σεζόν και προτεραιότητά μας θα είναι να παλέψουμε για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε το ιταλικό πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ένας μεγάλος αριθμός παικτών ήρθε αργά στην ομάδα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας και πρέπει να κάνουμε υπομονή», ήταν τα λόγια του Σέρτζιο Σκαριόλο.