Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ποιο μπάσκετ στη Σερβία; Δεν τιμωρήθηκε η Παρτιζάν» (vid)

Σε σκληρές δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Κόβιτς, κατά της Παρτιζάν και του σέρβικου μπάσκετ.

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ποιο μπάσκετ στη Σερβία; Δεν τιμωρήθηκε η Παρτιζάν» (vid)

Η κόντρα Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα καλά κρατεί, μετά την απόφαση της πρώτης να αποχωρήσει από το Εθνική Πρωτάθλημα της Σερβίας την περασμένη σεζόν.

Σε δηλώσεις του αναφορικά με τη σέρβικη σχολή και το μπάσκετ στη Σερβία, ο Νεμπόισα Κόβιτς είπε χαρακτηριστικά πως η Σερβία... δεν είναι μπασκετική χώρα!

Αιτιολόγησε τη θέση του, στρέφοντας τα πυρά του προς την Παρτιζάν για την απόφαση της να αποχωρήσει από το Εθνικό Πρωτάθλημα της Σερβίας, για την οποία τονίζει πως θα έπρεπε να τιμωρηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα δημοσιεύματα που λένε πως η Σερβία είναι μπασκετική χώρα είναι αφελή. Ποια μπασκετική χώρα; Μια χώρα στην οποία μία ομάδα εγκαταλείπει το εθνικό πρωτάθλημα και δεν τιμωρείται. Και αυτή είναι η Παρτιζάν!»

Υπενθυμίζεται ότι η Παρτιζάν πήρε πέρσι την απόφαση να μην συμμετέχει στα play-off του σερβικού πρωταθλήματος μετά τα εκτενή επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί τόσο δικοί της όσο και του Ερυθρού Αστέρα στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας.