Ερυθρός Αστέρας: Πολύ κοντά στον Μπέντιλ, ο οποίος προτάθηκε και στον Ολυμπιακό

Μια... ανάσα από την απόκτηση του Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος είχε προταθεί πρόσφατα και στον Ολυμπιακό, βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας.

Ερυθρός Αστέρας: Πολύ κοντά στον Μπέντιλ, ο οποίος προτάθηκε και στον Ολυμπιακό

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκονται οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα, με τα ρεπορτάζ από τη Σερβία να αναφέρουν πως ο σύλλογος είναι μια... ανάσα από την απόκτηση του Μπεν Μπέντιλ.

Ο 27χρονος Γκανέζος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε μέσους όρους 5,6 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 0,2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης είχε προταθεί πρόσφατα και στον Ολυμπιακό, ωστόσο φαίνεται πως δεν... γοήτευσε τους ανθρώπους της πειραιώτικης ομάδας, που ούτως ή άλλως εστιάζουν στην περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο, δεδομένου ότι ψάχνουν και για Έλληνα παίκτη.

Στον Ερυθρό Αστέρα έχουν σημειωθεί ήδη πολλές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι, καθώς πέρα από την αλλαγή αλλαγή προπονητή και την πιθανή μεταγραφή του Μπέντιλ, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχουν αποκτήσει τους Χασάν Μάρτιν και Νεμάνια Νέντοβιτς, όπως και τους Πετρούσεφ, Ίλιτς, Χόλαντ, ενώ «φλερτάρουν» και με τον Νέιπιερ.