Euroleague: Ο Ολυμπιακός Νο4 για την κορυφή - Δεν βλέπουν Παναθηναϊκό οι στοιχηματικές

Σε εξαιρετική απόδοση βρίσκουμε τους Πειραιώτες για την κατάκτηση του εφετινού τροπαίου. Σε... απαγορευτικές τιμές ο Παναθηναϊκός. Φαβορί η πρωταθλήτρια και οικοδέσποινα Εφές

Euroleague: Ο Ολυμπιακός Νο4 για την κορυφή - Δεν βλέπουν Παναθηναϊκό οι στοιχηματικές

Όλοι περιμένουν τη νέα αγωνιστική περίοδο και την Ευρωλίγκα η οποία θα είναι ακόμα πιο απαιτητική. Οι σχεδιασμοί των ομάδων συνεχίζονται και όλα έχουν κάνει εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Η Εφές Αναντολού ετοιμάζεται για την 3η σερί κατάκτηση της, με τις στοιχηματικές εταιρείες να την προβάρουν ως το Νο1 φαβορί για την κούπα. Παρά την περσινή αποτυχία, η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ακολουθεί στην κούρσα ενώ η φιναλίστ Ρεάλ Μαδρίτης είναι 3η.

Από εκεί και πέρα, την 4η θέση μοιράζονται Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσε. Οι Πειραιώτες προέρχονται από μια εξαιρετική σεζόν όπου επέδειξαν σταθερότητα, ποιότητα και αρετές του παρελθόντος.

Επιπλέον, οι ποιοτικές προσθήκες των νταμπλούχων Ελλάδας κάνουν τους φίλους τους να ετοιμάζουν... βαλίτσες για την Κωνσταντινούπολη όπου θα φιλοξενηθεί το Final Four.

Όσο για τους Τούρκους, η πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη αλλά και οι αγορές της την έχουν φέρει ψηλά στη σχετική λίστα. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, είναι Νο9 στην κατάκτηση με απόδοση 35,00. Δεύτερη από το τέλος η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τελευταία η Ζαλγκίρις.

Όπως και να έχει η απόδοση του Ολυμπιακού (8.00) προκαλεί και ελκύει τους παίκτες να ποντάρουν πάνω του.