Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Γκριγκόνις

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Παναθηναϊκός έκαναν βήματα προόδου στις διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση του Μάριους Γκριγκόνις με τον οποίο είναι κοντά σε συμφωνία οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Γκριγκόνις

Ακόμα πιο κοντά στο ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος είναι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Λιθουανός γκαρντ έχει συμβόλαιο με τους Μοσχοβίτες, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία έχει αποχωρήσει από την ομάδα, η οποία όμως θέλει αποζημίωση για να τον αφήσει ελεύθερο.

Τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια, ενώ την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη.

Παράλληλα οι «πράσινοι» είναι σε επαφή με την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ προσπαθώντας να βοηθήσουν, ώστε να υπάρξει η οριστική συμφωνία αποδέσμευσης με τον παίκτη.

Ο Λιθουανός είναι απειλή από μέση και μακρινή απόσταση, έχει σταθερά πάνω από 42% στο τρίποντο και +90% στις βολές την τελευταία πενταετία και θα αποτελέσει την ιδανική κίνηση για τον Παναθηναϊκό για την αντικατάσταση του Νέντοβιτς εφόσον βέβαια φτάσει στην απόκτηση του.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τις τελικές εξελίξεις καθώς οι τρεις πλευρές (Παναθηναϊκός-Γκριγκόνις-ΤΣΣΚΑ) δείχνουν αμοιβαία διάθεση μέχρι τώρα να βρεθεί λύση.