Φενέρμπαχτσε: Το «αντίο» του Τζόρτζεβιτς (pic)

Παρά το γεγονός ότι πήρε το πρωτάθλημα στην Τουρκία ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε και «αποχαιρέτησε» την τουρκική ομάδα με μήνυμά του

Φενέρμπαχτσε: Το «αντίο» του Τζόρτζεβιτς (pic)

Αν και φέτος η Φενέρμπαχτσε δεν έκανε καλή πορεία στην EuroLeague, η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετό καιρό, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, η οποία έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Για τον λόγο αυτό, ο Τζόρτζεβιτς ευχαρίστησε μέσω Twitter όλους όσοι ήταν στο πλάι του, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο να λέει το «αποχαιρετά» την τουρκική ομάδα.

«Θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά την ευγνωμοσύνη μου σε κάθε ένα από τα μέλη του σταφ της Φενέρμπαχτσε για την πολύτιμη και καθημερινή προσπάθειά τους, τον επαγγελματισμό και τον ανεκτίμητο ανθρωπισμό που έδειξαν.

Η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος δεν θα είχε επιτευχθεί δίχως τη συνεχή θυσία και τη μη εγωιστική δουλειά», ήταν το μήνυμα του Σέρβου τεχνικού.