Λάρκιν: «Δεν θα αντάλλαζα όσα έζησα με την Εφές με max συμβόλαιο στο ΝΒΑ»

Ο Σέιν Λάρκιν δήλωσε «γεμάτος» με όσα έχει πετύχει με την Εφές Αναντόλου, έπειτα από την κατάκτηση της EuroLeague για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Λάρκιν: «Δεν θα αντάλλαζα όσα έζησα με την Εφές με max συμβόλαιο στο ΝΒΑ»

H Εφές Αναντόλου έκανε πράξη όσα προανήγγειλε ο προπονητής της, Εργκίν Αταμάν, κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την EuroLeague στον τελικό του Final Four, με την νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 58-57.

Στις δηλώσεις του με το πέρας του τελικού, ο Σέιν Λάρκιν ανέφερε πως είναι ευλογημένος με όσα έχει ζήσει με την Εφές Αναντόλου, υπογραμμίζοντας πως δεν σκέφτεται το ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου. Δεν θα μπορούσα να έχω γράψει καλύτερη ιστορία για τον εαυτό μου. Δεν ήξερα πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ μεγαλώνοντας, αλλά βλέποντας το πάθος και την ατμόσφαιρα εδώ, αλλά και όσα έχω πετύχει, δεν θα τα αντάλλαζα με τίποτα. Ακόμη και με το να πήγαινα στο ΝΒΑ και να υπέγραφα max συμβόλαιο.

Προτιμώ να παίζω με πάθος μπροστά σε αυτό το κοινό. Δεν ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον. Ο πρώτος μου στόχος είναι να είμαι ευτυχισμένος. Έχουμε πετύχει κάτι σπουδαίο εδώ, ξέρω πως πολλοί παίκτες μένουν ελεύθεροι, αλλά δεν είναι ώρα να σκεφτούμε την επόμενη μέρα τώρα».

«Ο Βάσα είναι σαν αδερφός μου. Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα, μαζί με τον Καρμέλο και τον Νοβίτσκι. Αν ο ίδιος θέλει να πάει στο ΝΒΑ, θα πάει και θα το αξίζει. Η απόφαση ανήκει στον ίδιο. Φυσικά θα ήθελα να παίξω και πάλι μαζί του.

Όμως έχει καταφέρει τόσα τα τελευταία χρόνια και δικαιούται-εφόσον το επιθυμεί-να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Όπως και αν θέλει να μείνει στην Εφές και να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους. Όλα εξαρτώνται από τις δικές του προθέσεις».