Βεζένκοφ: «Νιώθω απογοητευμένος»

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν φανερά πικραμένος, τόσο από την ήττα, όσο και από την εμφάνισή του στον ημιτελικό κόντρα στην Εφές.

Βεζένκοφ: «Νιώθω απογοητευμένος»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε έξοχη σεζόν φέτος. Ήταν η σεζόν της προσωπικής του αγωνιστικής εκτόξευσης! Το γεγονός επιβραβεύτηκε και από την ανάδειξή του σε μέλος της κορυφαίας πεντάδας της EuroLeague. Στον ημιτελικό κόντρα στην Εφές, όμως, φάνηκε να είναι αγχωμένος. Δεν βρήκε και ρυθμό στην επίθεση, καθώς μέτρησε μόλις 5 πόντους με 1/8 τρίποντα.

Μία μέρα μετά τον ημιτελικό και λίγο πριν την προπόνηση ενόψει του μικρού τελικού κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δήλωσε τα εξής: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση, τόσο για την ήττα, όσο και για την εικόνα μου. Δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου όπως ξέρω και μπορώ και αυτό μου είναι βάρος.

Ανέλαβα την ευθύνη, γιατί έτσι ένιωσα, επειδή θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά δεν τα κατάφερα. Ο Μίτσιτς είναι μεγάλος παίκτης. Έπαιξα την καλύτερη άμυνα που μπορούσα, αλλά έκανε το τέλειο σουτ. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά σε αυτές τις καταστάσεις. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα».