Βεζένκοφ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ηγετικές δηλώσεις από τον Σάσα Βεζένκοφ που ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές.

Βεζένκοφ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν αυτός που βγήκε πάνω στον Μίτσιτς στο τελευταίο σουτ, αλλά δεν κατάφερε να τον εμποδίσει. Ο Σέρβος ευστόχησε κι έστειλε την Εφές στον τελικό της Euroleague. Μετά το τέλος του αγώνα ο άσος του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη τονίζοντας ότι έκανε το χειρότερο του παιχνίδι τη χειρότερη στιγμή.

Αναλυτικά ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε:

Για το τι διαφορετικό μπορούσαν να κάνουν: Όταν το σκεφτείς μένει μία πικρία. Άσχετο τι έχεις κάνει όλη τη σεζόν, όταν φτάνει εδώ θέλεις να κερδίσεις. Χάσαμε το μυαλό μας και κάναμε λάθος επιλογές. Η Εφές πήγε στην τελευταία κατοχή. Θέλω να δω το βίντεο και να δω τι διαφορετικό μπορούσα να κάνω και να βγω μπροστά να πω ότι παίρνω την ευθύνη. Το χειρότερο παιχνίδι μου ήρθε τη χειρότερη στιγμή.

Για το ήταν μία εμπειρία: Μένει η εμπειρία, μένει ότι κάναμε μία πολύ καλή σεζόν, αλλά όταν χάνεις έτσι ένα παιχνίδι μένει μία πικρία. Πρέπει να ανασυνταχτούμε και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, διότι την άλλη εβδομάδα ξεκινούν τα πλέι οφ.

Για το αν υπόσχεται στον κόσμο ότι η ομάδα θα πάει και του χρόνου στο final 4: Δεν μπορώ να σκεφτώ για του χρόνου. Η μεγαλύτερη μας πικρία είναι ότι δεν δώσαμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, αλλά δεν του δώσαμε χαρά. Ακολουθεί το πρωτάθλημα και πρέπει να το πάρουμε.