Σλούκας: «Ίδια πίεση με κάθε Final 4» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βελιγραδίου επισημαίνοντας ότι έχει την ίδια πίεση όπως και σε άλλες διοργανώσεις.

Σλούκας: «Ίδια πίεση με κάθε Final 4» (vid)

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι ο Κώστας Σλούκας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου επισημαίνοντας πως έχει την ίδια πίεση που είχε σε κάθε final 4.

Ο Κώστας Σλούκας στο «ΦΩΣ»: «Δικαιωμένος που επέστρεψα - Με εξιτάρει το τελευταίο σουτ»

«Είναι μεγάλη επιτυχία για μας που βρισκόμαστε εδώ. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, με τον κόσμο μας. Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα και πρωταθλήτρια, αλλά θα προσπαθήσουμε. Έχουμε καλές πιθανότητες να παλέψουμε και να βρεθούμε στον τελικό. Έχω την ίδια πίεση όπως σε κάθε Final 4. Είναι μεγάλη επιτυχία που είμαστε στην τετράδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν... καλοβλέπουμε τον τελικό. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι μπορεί να μην έχουμε ξανά μια τέτοια ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε».

Όσον αφορά στη στήριξη του κόσμου ο 32χρονος γκαρντ είπε: «Ο κόσμος μας, μας βοήθησε πολύ, είναι υποστηρικτικός. Είναι συγκλονιστικό το χειροκρότημα που πήραμε μετά το χαμένο Game 2 με τη Μονακό. Ελπίζω να είναι το ίδιο υποστηρικτικός και στο Βελιγράδι. Το πρώτο μου όνειρο έγινε πράξη, ελπίζω να έρθει και η κούπα και να γίνει και το δεύτερο όνειρό μου».