Ουίλτζερ: «Θα είμαι με τον Ολυμπιακό στο Final Four - Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί»

O Kάιλ Ουίλτζερ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2017-18 - Κατέκτησε φέτος το Champions League με τη Τενερίφη.

Ουίλτζερ: «Θα είμαι με τον Ολυμπιακό στο Final Four - Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί»

Ο Κάιλ Ουίλτζερ έπαιξε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2017-2018 επί Γιάννη Σφαιρόπουλου. Με τους Πειραιώτες έχασε την ευκαιρία να παίξει σε Final-Four, καθώς νωρίτερα οι "ερυθρόλευκοι" αποκλείστηκαν από τη Ζαλγκίρις στα προημιτελικά.

Ο Καναδός πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος κατέκτησε φέτος το Champions League με τη Τενερίφη, δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό. Τόνισε μάλιστα πως θα υποστηρίξει τους Πειραιώτες στην προσπάθεια που θα κάνουν στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είναι τρελό με τους φιλάθλους στην Ελλάδα! Μέχρι σήμερα, λέω ιστορίες για μερικά από αυτά τα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα γιατί έκανε το μπάσκετ πραγματικά διασκεδαστικό.

Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι διαφορετικοί, είναι καταπληκτικοί και ενδιαφέρονται πραγματικά για τις ομάδες τους. Έχω ακόμα μερικούς φίλους στον Ολυμπιακό και χάρηκα πολύ που τους είδα να μπαίνουν στο Final Four.

Μου άρεσε η ομάδα τους από την αρχή. Νομίζω ότι έχουν πολύ ταλέντο και καλό σύστημα. Η EuroLeague είναι σκληρή, και όλα μπορούν να συμβούν, έχουν μια ευκαιρία και ξέρω ότι θα έχουν και την υποστήριξη των οπαδών τους».