Euroleague: Sold out για το final 4

Η Euroleague ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το final 4 του Βελιγραδίου εξαντλήθηκαν.

Euroleague: Sold out για το final 4

Την Τετάρτη συμπληρώθηκε η τελική τετράδα του final-4 του Βελιγραδίου και χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να εξαφανιστούν τα εισιτήρια. Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το final-4 του Βελιγραδίου εξαντλήθηκαν.

Θυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 19 Μαΐου και ο τελικός στις 21 του μήνα στη «Stark Arena». Βέβαια στο sold out που ανακοίνωσε η Euroleague δεν υπολογίζονται τα 600 εισιτήρια που θα λάβει η κάθε ομάδα.

Αυτά τα εισιτήρια είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε κλαμπ πως θα τα διαθέσει και τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνει. Εισιτήρια μπορεί κανείς να βρει ακόμα μέσω του Fan-To-Fan Marketplace το οποίο λειτουργεί στο «www.f4tickets.com». Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα και μέσω του επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου του final-4.

Οι ομάδες θα πάρουν από 600 εισιτήρια και από 'κει και πέρα είναι θέμα του κάθε κλαμπ αν θα καταφέρει να τα διαθέσει και αν μείνουν εισιτήρια να μπορέσει κάποιο άλλο να εξασφαλίσει μερικά παραπάνω, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.