Ο Σάσα που θα πάει στο Βελιγράδι...

Ο Σάσα που θα πάει στο Βελιγράδι δεν θα είναι... Ομπράντοβιτς. Ο Ολυμπιακός έπαιξε για να προκριθεί, η μπίλια δεν έκατσε στο κόκκινο, το ΣΕΦ περιμένει και ξέρει...

Ο Σάσα που θα πάει στο Βελιγράδι...

Ήταν μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Αναμφίβολα. Κι όχι βέβαια επειδή δεν μπήκε το τελευταίο του Σλούκα, γιατί αν δεν είχε μπει το προηγούμενο του Σλούκα (και του Παπανικολάου) δεν θα είχε ήδη σημασία. Ούτε επειδή δεν μπήκαν πολλά μακρινά νωρίτερα ή χάθηκαν βολές που έπαιξαν το ρόλο τους. Αυτά τα μετρά και τα καταγράφει η στατιστική, όπως και τα λίγα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει αυτή τη βελτίωση που είχε υποσχεθεί ο Μπαρτζώκας και την είδε στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει στις λεπτομέρειες μιας ήττας που με βάση την απόδοσή του θα μπορούσε να είχε αποφύγει. Έχασε σημαντική διαφορά έντεκα πόντων, αλλά και γύρισε μια αντίστοιχη των εννιά στην τέταρτη περίοδο. Μπορούσε να είχε αποφύγει το θρίλερ, το έκανε ξανά τέτοιο στο τέλος. Δεν τα κατάφερε. Θα τα καταφέρει.

Θα είναι και πάλι ένα μεγάλο ματς την Τετάρτη (4/5) στο ΣΕΦ. Θα έχει συγκινήσεις και δυο ομάδες που θα είναι αποφασισμένες για να προκριθούν. Όποια ανακούφιση της Μονακό για το 2-2 ή όποια απογοήτευση του Ολυμπιακού για τον τρόπο της ισοφάρισης θα έχει ξεχαστεί έως τότε. Θα είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο ναι μεν όλα θα μπορούν να συμβούν, αλλά και εκεί θα μετρήσει πάνω απ' όλα αυτό που είχε ήδη ο Ολυμπιακός προτού αρχίσει η σειρά και γίνουν αυτά τα τέσσερα παιχνίδι: το πλεονέκτημα της έδρας.

Κι έδρα του θα είναι αυτή τη φορά διαφορετική από τα δύο πρώτα ματς, στα οποία ρόλο για τη νίκη και την ήττα είχαν παίξει οι ομάδες. Τώρα το ΣΕΦ θα είναι το σημείο όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ευχηθεί καλή τύχη στην ομάδα για το Βελιγράδι. Κι ίσως έτσι θα έπρεπε τελικά να γίνει...