Μπολομπόϊ σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δεν επιστρέφω, μας εκβιάζετε για να γυρίσουμε!

O Tζόελ Μπολομπόϊ παραμένει αρνητικός στην επιστροφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το δημοσιοποίησε, μέσω social media, επικαλούμενος ότι η «ομάδα του στρατού» εκβιάζει, απειλώντας με τιμωρίες τους παίκτες που δεν επανακάμπτουν στη Ρωαία...

Μπολομπόϊ σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δεν επιστρέφω, μας εκβιάζετε για να γυρίσουμε!

Σε δημόσια θέα η αντιπαράθεση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Τζόελ Μπολομπόι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ κοινοποίησε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram την απάντηση που έδωσε σε ηλεκτρονική ειδοποίηση, που δέχθηκε από τους Μοσχοβίτε, όπου τον καλούσαν να επιστρέψει, άμεσα, στη Ρωσική πρωτεύουσα.

Στα τέλη Φλεβάρη πολλοί παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μεταξύ των οποίων Μπόλομποϊ, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ομάδα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Δύο μήνες μετά, ο Αμερικανός δέχεται πιέσεις προκειμένου να επιστρέψει διαφορετικά θα έχει επιπτώσεις: η εργοδότρια του θα κινηθεί νομικά εναντίον του για διαφυγόντα κέρδη κι αθέτηση συμβολαίου.

Ο παίκτης ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το e-mail που έλαβε από την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον οποίο οι Ρώσοι του δίνουν το περιθώριο να επιστρέψει στη Μόσχα μέχρι την 1η του Μάη.

Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα θα διεκδικήσει χρηματικό ποσό από τον παίκτη.

Κάτι που δεν... άρεσε στον Αμερικανό φόργουορντ, όπως φαίνεται από την, δημόσια, απάντηση του:

«Φύγετε από εδώ. Σας έχω πει ήδη πως δεν επιστρέφω. Ο τρόπος που αποφασίζετε να φέρετε τους παίκτες πίσω είναι με το να τους εκβιάζετε και να προσπαθείτε να τους τιμωρήσετε. Μου είπατε, όπως και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και πως λόγω της κατάστασης ανάμεσα στην Ουκρανια και την Ρωσία, δείχνετε κατανόηση».