Σπανούλης: «Περήφανος που ενέπνευσα αθλητές όπως ο Ντόνσιτς»

Ο παλαίμαχος θρύλος του μπάσκετ Βασίλης Σπανούλης μίλησε σε ντοκιμαντέρ της EuroLeague για τα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ειδικά για τον Λούκα Ντόνσιτς

Σπανούλης: «Περήφανος που ενέπνευσα αθλητές όπως ο Ντόνσιτς»

Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της EuroLeague «Table Talk: Life of a Prospect», με κεντρικό θέμα τα ταλέντα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Σπανούλης.

Έτσι, όταν η κουβέντα πήγε στον Λούκα Ντόνσιτς, έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές του NBA αυτή την στιγμή, ο παλαίμαχος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ο Σπανούλης κάθισε δίπλα στον Τόνι Πάρκερ και την μητέρα του αστέρα των Ντάλας Μάβερικς, Μίριαμ Ποτέρμπιν και μίλησε για την δεξαμενή ταλέντου στην Ευρώπη, ενώ χαρακτήρισε την μεγαλύτερη χαρά του μπασκετμπολίστες σαν τον Λούκα Ντόνσιτς διαρκώς να τον αναφέρουν ως το είδωλο τους.

«Το σπουδαιότερο επίτευγμα της καριέρας μου, όταν αθλητές μου λένε και ακούω να τονίζουν πως αποτέλεσα πηγή έμπνευσης για εκείνους.

Ενέπνευσα έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο όπως ο Ντόνσιτς. Δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές σου επιδόσεις αλλά και ο χαρακτήρας σου», υπογράμμισε ο Θεσσαλός άσος.