Ολυμπιακός: MVP του Φεβρουαρίου ο Σάσα Βεζένκοφ (vid)

Οι εμφανίσεις του Σάσα Βεζένκοφ στη Euroleague και στην Ελλάδα τον ανέδειξαν σε πολυτιμότερο παίκτη για τον μήνα Φεβρουάριο, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στη κάμερα της «bwin».

Ολυμπιακός: MVP του Φεβρουαρίου ο Σάσα Βεζένκοφ (vid)

Η «bwin», μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναδεικνύει κάθε μήνα τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, με βάση τους πόντους που μάζεψε στο ranking, στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών στη EuroLeague και στη Basket League και Κύπελλο!

Ο Σάσα Βεζένκοβ, συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και αποτύπωσε στο παρκέ το εξαιρετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται. MVP τον Νοέμβριο, κράτησε τη σκυτάλη τον Δεκέμβριο κι επέστρεψε δυναμικά τον Φεβρουάριο.

Ο Φεβρουάριος για τον 26χρονο φόργουορντ άρχισε ιδανικά, καθώς κατάφερε να «γράψει» 20 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε υψηλά στάνταρ απόδοσης κυμάνθηκε όλος ο μήνας για τον 26χρονο φόργουορντ. Σε πέντε παιχνίδια του Φεβρουαρίου στη ΕuroLeague ο Βεζένκοβ είχε διψήφιο αριθμό πόντων και ranking, ενώ με την εξαιρετική του εμφάνιση βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της πρώτης κούπας στη χρονιά.

Το παιχνίδι που είχε τις περισσότερες μονάδες στο ranking, ήταν ο τελικός Κυπέλλου. Απέναντι στην Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη και ο Βούλγαρος διεθνής απέδειξε και πάλι, γιατί αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Σάσα Βεζένκοβ είχε φοβερό double double με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ «έγραψε» 21 στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε τις δηλώσεις του στο κανάλι της «bwin»: