Euroleague: Στη Λιθουανία η Μπαρτσελόνα-«Δοκιμάζεται» στο Μονακό η Εφές

Η αυλαία της αγωνιστικής της Euroleague κλείνει με εντός έδρας αναμετρήσεις για Ζαλγκίρις και Μονακό κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Εφές αντίστοιχα.

Euroleague: Στη Λιθουανία η Μπαρτσελόνα-«Δοκιμάζεται» στο Μονακό η Εφές

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Euroleague, καθώς η αναμετρήσεις των Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ούνιξ Καζάν ακυρώθηκαν.

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Κάουνας (20:00), σε μία αναμέτρηση που φαινομενικά δεν κρύβει κάποια παγίδα για τους Καταλανούς, καθώς ο πρωτοπόρος αντιμετωπίζει τον ουραγό της βαθμολογίας. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αντιμετωπίζει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στη Λιθουανία.

Στην δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς η Ανατολού Εφές ταξιδεύει στο Μόνακο, όπου αναμένεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στην-πάντα επικίνδυνη-παρέα του Μάικ Τζέιμς (21:00). Η ομάδα του Αταμάν θέλει να εκμεταλλευτεί τις ήττες του Ολυμπιακού και της Αρμάνι προκειμένου να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη, ωστόσο, οι Γάλλοι χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά.. οκτάδας και στην έδρα τους είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμοι.