ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επίσημα τέλος ο Χάκετ - Αποχώρησε λόγω πολέμου

Νέο πλήγμα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ντάνιελ Χάκετ λόγω του πολέμου μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας - Πανωλεθρία στο ρόστερ της ομάδας.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επίσημα τέλος ο Χάκετ - Αποχώρησε λόγω πολέμου

Νέο πλήγμα στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το οποίο έχει αποδεκατιστεί. Ύστερα από τις αποχωρήσεις των Λούντμπεργκ, Γκριγκόνις, Μπολομπόι, Σενγκέλια και Φόιτμαν, έρχεται και αυτή του Ντάνιελ Χάκετ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ιταλού διεθνή γκαρντ από την ομάδα, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Δεν υπάρχει άλλος φυσικά από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Ο πολύπειρος πλέι-μέικερ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα του, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Βίρτους.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρει τα εξής: «Ο Ντάνιελ Χάκετ έφυγε από τον σύλλογο για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με την τρέχουσα κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, καθώς και τις πιθανές συνέπειές της.

Όλοι οι υπόλοιποι μπασκετμπολίστες και προπονητές συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμα».

Στην ομάδα παραμένουν οι Φρίμαν, Χομένκο, Αντόνοφ, Κλάιμπερν, Λοπάτιν, Μιλουτίνοφ, Κουρμπάνοφ, Πάνγκος και Σβεντ. Στην πρώτη ομάδα της ΤΣΣΚΑ ανέβηκαν οι Γκαφούροφ, Εβσέβ, Καρπένκο, Πίνκο, Ουμιρίχιν και Χαλτούριν. Στη θέση του παραμένει και ο Έλληνας κόουτς, Δημήτρης Ιτούδης.