Μακάμπι: Κινείται για τον Πασκουάλ!

Τα προβλήματα στον ρωσικό αθλητισμό φέρνουν παίκτες και προπονητές μακριά από τη χώρα - Και στη Μακάμπι κινούνται για τον Τσάβι Πασκουάλ - Είτε για άμεσα, είτε για το καλοκαίρι.

Μακάμπι: Κινείται για τον Πασκουάλ!

Οι ρωσικές ομάδες στην EuroLeague αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα. Όχι μόνο χάνουν παίκτες, αλλά και οι αγώνες τους έχουν μπει στον... πάγο μέχρι νεοτέρας. Όσο περνούν οι μέρες, τόσο και περισσότεροι αθλητές αποχωρούν.

Μέχρι στιγμής, οι Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ), Τσάβι Πασκουάλ (Ζενίτ) και Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Ούνικς), χειρίζονται με ψυχραιμία τις εξελίξεις. Όμως, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον τους.

Με αφορμή το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τσάβι Πασκουάλ από τη Ζενίτ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ήδη προσεγγίσει τον Ισπανό τεχνικό. Στο ενδεχόμενο που τελειώσει άμεσα η θητεία του στην Αγία Πετρούπολη, θα βρει άμεσα συμβόλαιο στο Ισραήλ.

Ακόμη όμως και αν συνεχίζει στη Ζενίτ, σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, η Μακάμπι θα επιδιώξει να τον "δέσει" από τώρα τον Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της νέας σεζόν. Nα τονίσουμε βέβαια πως ο Ισπανός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τους Ρώσους έως και το 2024, αλλά με την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας όλα αλλάζουν.

Μέχρι στιγμής πάντως η Μακάμπι θα προχωρήσει ενόψει της συνέχειας με υπηρεσιακό προπονητή τον Αβί Εβέν, ο οποίος και αντικατέστησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.