EuroLeague: Στον «αέρα» το ματς Αρμάνι – Ούνιξ

Η ιταλική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις πτήσεις από τη Ρωσία και η αποστολή της Ούνιξ Καζάν δεν μπορεί να φτάσει στο Μιλάνο για τον εξ αναβολής αγώνα με την Αρμάνι 

EuroLeague: Στον «αέρα» το ματς Αρμάνι – Ούνιξ

Η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία έχει προκαλέσει αλυσιδωτές επιπτώσεις σε πολλά επίπεδα με αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστια προβλήματα και στην EuroLeague.

Η ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως κλείνει τον εναέριο χώρο της σε ρωσικές πτήσεις και συνεπώς η διεξαγωγή της αναμέτρησης της Αρμάνι με την Ούνιξ την Τρίτη (1/3) να είναι αμφίβολη.

Η ιταλική κυβέρνηση και επίσημα ανακοίνωσε πως πλέον δεν θα επιτρέπει στις ρωσικές πτήσεις να πετούν πάνω από τη χώρα, κάτι που δεν επιτρέπει στην αποστολή της ρωσικής ομάδας να φτάσει στο Μιλάνο για το εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Πλέον απομένει η απόφαση της διοργανώτριας αρχής για την τύχη της αναμέτρησης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα προβλήματα, αφού αρκετές είναι οι χώρες που είτε έχουν κλείσει τον εναέριο χώρο στις ρωσικές πτήσεις, είτε αναμένεται να το κάνουν τις επόμενες ώρες.