Μπαρτσελόνα: Μένει ως το τέλος της σεζόν ο Έξουμ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισαν να επεκτείνουν το τρίμηνο συμβόλαιο του Ντάντε Έξουμ έως το τέλος της σεζόν

Μπαρτσελόνα: Μένει ως το τέλος της σεζόν ο Έξουμ

Μπαρτσελόνα και Ντάντε Έξουμ θα συνεχίζουν μαζί έως το τέλος της σεζόν, καθώς συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους και το μόνο που μένει πλέον είναι οι υπογραφές.

Ο Αυστραλός γκαρντ είχε υπογράψει τρίμηνο συμβόλαιο με τους Καταλανούς στις αρχές του Δεκεμβρίου, επιχειρώντας το βήμα στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του, έπειτα από επτά χρόνια στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Η αρχική συμφωνία προέβλεπε ουσιαστικά ένα διάστημα προσαρμογής του Αυστραλού, ο οποίος παράλληλα θα αναζητούσε και κάποια πρόταση από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Τελικά ο Έξουμ αποφάσισε να παραμείνει στη Βαρκελώνη με τις δύο πλευρές να αναμένουν την ανταλλαγή συμβολαίων για να επισημοποιήσουν με υπογραφές την συμφωνία τους.

Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος άσος έχει καταγράψει 11 συμμετοχές στην EuroLeague, μετρώντας 6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά ανά παιχνίδι.