Μακάμπι: Οι οπαδοί διέκοψαν την προπόνηση!

Με φωτοβολίδες στα χέρια και συνθήματα περίπου πενήντα οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ εισέβαλαν στο γήπεδο και θέλησαν να μιλήσουν στους παίκτες που έκαναν προπόνηση. Τράπηκαν σε φυγή οι Ουίλμπεκιν, Νάναλι και Ουίλιαμς

Μακάμπι: Οι οπαδοί διέκοψαν την προπόνηση!

Οριακές καταστάσεις βιώνουν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς μετά την αποπομπή του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την τεχνική ηγεσία, στο «στόχαστρο» των οπαδών έχουν μπει οι παίκτες της ομάδας.

Όπως μετέδωσε το «sport5», περισσότεροι από 50 φίλοι της Μακάμπι έκαναν την εμφάνισή τους την ώρα που η ισραηλινή ομάδα έκανε προπόνηση και εισέβαλαν στο γήπεδο με φωτοβολίδες και συνθήματα.

Το αποτέλεσμα ήταν οι Σκότι Ουίλμπεκιν, Τζέιμς Νάναλι και Ντέρικ Ουίλιαμς να αποχωρήσουν τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο!

Οι υπόλοιποι παίκτες της Μακάμπι παρέμειναν στο παρκέ, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πράγματα και η ομάδα του Τελ Αβίβ να συνεχίσει την προπόνησή της, δίχως φυσικά τους τρεις παίκτες που είχαν αποχωρήσει.

«Ήρθαμε να πούμε στους παίκτες ότι θα έπρεπε να ντρέπονται, δεν υπήρξε βία», τόνισε χαρακτηριστικά φίλος της Μακάμπι μετά το τέλος του επεισοδίου, στο οποίο δεν υπήρχαν συλλήψεις.

Είναι όμως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί μετά και τον αποκλεισμό της «ομάδας του λαού» από τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο Κύπελλο.