Χάινς για τη σύρραξη στο Μιλάνο - Φενέρ: «Ασεβής ο Γκούντουριτς»

Ο Κάιλ Χάινς με ποστάρισμα του στο Twitter αναφέρθηκε στην ένταση που προκλήθηκε με τον Μάρκο Γκούντουριτς, στην λήξη του ευρωπαϊκού αγώνα της Μιλάνο με τη Φενέρμπαχτσε.

Χάινς για τη σύρραξη στο Μιλάνο - Φενέρ: «Ασεβής ο Γκούντουριτς»

Το ποστάρισμα του Κάιλ Χάινς:

«Για όλους τους φίλους της Φενέρ που μου στέλνουν μηνύματα: Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Μπορώ να αποδεχτώ τα αποτελέσματα και το να χάνεις ένα παιχνίδι. Όπως και το να παίξει ένας αντίπαλος καλύτερα από μένα. Αλλά αυτό που δεν δέχομαι είναι η εκ προθέσεως ασέβεια προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου.

Ο Γκούντουριτς είναι σπουδαίος παίκτης κι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Αλλά όλα όσα είπε στο τέλος του αγώνα προς τον προπονητή μας, ήταν περιττά. Και τον ενημερώνω πως δεν επρόκειτο να το αφήσω αυτό έτσι. Ίσως οι αντιδράσεις μου να μη φαίνονται σωσές, αλλά είμαι ένας άνθρωπος του σεβασμού και πάντοτε υπερασπίζομαι τους δικούς μου, όταν νιώθω ότι κάποιος δεν δείχνει σεβασμό.

Όταν βρεθήκαμε στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα στη σεζόν και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά, κανένας από την ομάδα μας δεν έδειξε ασέβεια κατά την διάρκεια του αγώνα. Κάναμε το παιχνίδι μας και το αφήσαμε εκεί. Μια ήττα είναι μια ήττα. Ένας αγώνας είναι ένας αγώνας. Όμως η ασέβεια είναι κάτι που δεν αφήνω να περάσει έτσι. Απολαύστε το υπόλοιπο της σεζόν της Euroleague».