Τριαντάφυλλος: «Παλέψαμε ως το τέλος, κρίθηκε στο σουτ»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, Στέφανος Τριαντάφυλλος, σχολίασε πως το ματς με τη Ρεάλ κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Τριαντάφυλλος: «Παλέψαμε ως το τέλος, κρίθηκε στο σουτ»

Αναλυτικά η δήλωση του Στέφανου Τριαντάφυλλου για τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Το παιχνίδι δεν είχε το φινάλε που θέλαμε, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που ακολουθήσαμε το πλάνο. Στο τέλος κρίθηκε στο σουτ, όχι μόνο στο τρίποντο του Γουόκαπ αλλά και τρία χαμένα λέι απ που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει την τύχη του παιχνιδιού. Γενικά ήμασταν άστοχοι, πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στη Ρεάλ που ανέβασε την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και ο τρόπος που πίεσαν τα γκαρντ προβλημάτισαν την επιθετική μας λειτουργία.

Βγάλαμε πάντως κάποια σουτ, αλλά ήμασταν άστοχοι και είχαμε κάποιες βιαστικές επιθέσεις. Κάναμε, βέβαια, μόλις έξι λάθη, δεν επιτρέψαμε στη Ρεάλ να τρέξει και αν πρέπει να εντοπίσουμε κάπου το επιθετικό μας πρόβλημα είναι η ταχύτητα που εκτελούμε. Παλέψαμε ως το τέλος, η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική και η Ρεάλ χρειάστηκε να επιστρατεύσει όλα της τα όπλα για να καταβάλει την αντίστασή μας. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε την Μπασκόνια, πρέπει να ξεκουραστούμε και να εστιάσουμε στο παιχνίδι αυτό»».