Γιόβιτς: «Θα τα δώσω όλα για την ομάδα»

Ο Στέφαν Γιόβιτς αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για την ομάδα

Γιόβιτς: «Θα τα δώσω όλα για την ομάδα»

Ο Στέφαν Γιόβιτς μίλησε για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, και τόνισε τα παρακάτω:

«Είναι πολύ όμορφο που επέστρεψα, έξι μήνες χωρίς μπάσκετ είναι πολλοί. Δεν είναι εύκολο, αλλά αισθάνομαι καλά κι αυτό είναι το σημαντικό. Οι τραυματισμοί είναι πλέον πίσω. Είμαι χαρούμενος με το ότι είμαι εδώ και με τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι.

Δεν ξέρω πόσοι πόιντ γκαρντ έχουν περάσει από εδώ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου και θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέρω πολύ καλά τι θέλει ο προπονητής.

Η δουλειά μου είναι να κάνω τα χέρια του προπονητή λίγο πιο μακριά και να φθάνουν στο παρκέ. Επίσης πρέπει να σκέφτομαι όλο τον οργανισμό και τι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα μου στο παρκέ. Αυτό πρέπει να κάνω.

Όταν πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα στη μέση της σεζόν, όλα είναι καινούργια για σένα και χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σε βοηθήσει. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ο Νέντοβιτς εδώ και μπορεί να το κάνει αυτό.

Θέλω να δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Είχαμε και πέρυσι μία συζήτηση. Ήμουν ειλικρινής, είχα κορονοϊό και δεν γινόταν. Τώρα είμαι εδώ και θέλω να δώσω τα πάντα».