Βεζένκοφ: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να βρούμε τι φταίει»

Ειλικρινής ο Σάσα Βεζένκοφ μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα δεν θέλησε να ψάξει να βρει δικαιολογίες για την ήττα.

Βεζένκοφ: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να βρούμε τι φταίει»

Τις κακές εμφανίσεις συνέχισε ο Ολυμπιακός που ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ερυθρό Αστέρα χάνοντας για πρώτη φορά στο ΣΕΦ. Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σέρβους μίλησε με ειλικρίνεια και δεν έψαξε για δικαιολογίες, αλλά διαβεβαίωσε πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό.

Αναλυτικά ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε:

Για τις απουσίες: Δεν υπάρχει άλλος λόγος δεν χρειάζεται να βρούμε δικαιολογίες. Πρέπει να βρούμε τι φταίει γιατί όλο το 2022 δεν παίζουμε καλά. Να μην μας ξεγελάει ότι στην Ελλάδα νικάμε εύκολα, αλλά πρέπει να βρούμε τι φταίει. Να κοιταχτεί ο καθένας στον καθρέπτη και να βρούμε τι φταίει. Όλοι όσοι μιλούσαν για πλεονέκτημα και για τρίτη θέση κατάλαβαν ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά.

Για την τετράδα: Επειδή αλλάζουν εύκολα τα πράγματα και παίζουμε σε μία διοργάνωση που κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει πρέπει να βρούμε τι φταίει. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια στην Ισπανία και πρέπει να συσπειρωθούμε. Να γυρίσουν και τα δύο παιδιά και να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο.

Για το αν είναι εκτός φόρμας: Εκτός φόρμας μπορεί να ήμασταν με τη Φενέρ όταν ήταν το πρώτο παιχνίδι. Δεν είμαστε η μόνη ομάδα στον πλανήτη που έχει covid. Παντού υπάρχει. Πρέπει να δούμε τι έκανε ο καθένας πριν τη διακοπή και να βάλουμε τους ρόλους και να κερδίζει η ομάδα. Οι στόχοι είναι ίδιοι. Όταν έρχονται ήττες χάνεται η αυτοπεποίθηση και διστάζεις, δεν παίζεις σωστά. Χάσαμε πολλές κρίσιμες φάσεις στην άμυνα.

Για τα 17 λάθη: Είναι πολύ τα λάθη και ειδικά όταν δίνουν αιφνιδιασμό στον αντίπαλο. Σε κρίσιμα σημεία κάναμε σημαντικά λάθη. Προσπαθήσαμε, δώσαμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Για τον χαρακτήρα της ομάδας: Πρέπει να βγούμε από αυτό όλο. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή και όλοι είναι καλά παιδιά. Η ομάδα έχει δείξει θγεία και σίγουρα θα έρχονταν και οι ήττες. Θα βγούμε από αυτό όταν έρθουν οι νίκες. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να το αλλάξουμε όλο αυτό.