Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Βεζένκοφ και ΜακΚίσικ ενόψει Ερυθρού Αστέρα

O Oλυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει Ερυθρού Αστέρα - Μέρος της προπόνησης ο Βεζένκοφ και θα παίξει στο ματς - Εκτός προγράμματος ο Σακίλ ΜακΚίσικ. 

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Βεζένκοφ και ΜακΚίσικ ενόψει Ερυθρού Αστέρα

O Oλυμπιακός την Πέμπτη (23/1) το βράδυ (21:00) θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ. Ύστερα από τις δύο ήττες των Πειραιωτών κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι, οι "ερυθρόλευκοι" θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Θα έχουν και για «όπλο» τους την έδρα τους, στην οποία παραμένουν αήττητοι μετρώντας σερί 8-0.

Ο Ολυμπιακός δεν χρησιμοποίησε κόντρα στον Κολοσσό τον Σάσα Βεζένκοφ για προληπτικούς λόγους. Ο παίκτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις (τράβηγμα) και έμεινε εκτός. Έδωσε το "παρών" στην προπόνηση, έβγαλε μέρος της και θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έχει αιμάτωμα. Δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις και θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη (26/1) μαζί με τους συμπαίκτες του. Oι πιθανότητες να παίξει κόντρα στους Σέρβους είναι μοιρασμένες, αλλά υπάρχει αισιοδοκία πως θα δώσει το "παρών" στην δωδεκάδα για την αναμέτρηση.

Στο μεγάλο λιμάνι, βέβαια, υπάρχει και ανησυχία για το νέο κρούσμα κορονοϊού που παρουσιάστηκε στην ομάδα. Ευχή όλων να μην υπάρξει περεταίρω διασπορά.