Παρτιζάν: Θέλει δανεικό τον Βούκσεβιτς από τη Ρεάλ για το υπόλοιπο της σεζόν

Η Παρτιζάν θέλει με μορφή δανεισμού τον Τρίσταν Βούκσεβιτς - Έτοιμη να τον δώσει η Ρεάλ, αφού γέμισε το ρόστερ της στις θέσεις των φόργουορντ. 

Παρτιζάν: Θέλει δανεικό τον Βούκσεβιτς από τη Ρεάλ για το υπόλοιπο της σεζόν

Πριν λίγες μέρες η Ρεάλ ανακοίνωσε την επιστροφή του Αργεντίνου φόργουορντ, Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος αποχώρησε από το ΝΒΑ. Με αυτόν τον τρόπο όμως η φροντ-λάιν της ισπανικής ομάδας έχει γεμίσει: Γιαμπουσελέ, Χάνγκα, Αμπάλντε, Ντεκ, Τέιλορ, Ράντολφ.

Για αυτόν τον λόγο η Ρεάλ θέλει να αξιοποιήσει το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλει με μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν τον 18χρονο φόργουορντ, ο οποίος είναι γιος του (παλαίμαχου μπασκετμπολίστα) Ντούσαν Βούκσεβιτς.

Ο παίκτης έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ εδώ στη χώρα μας συνεχίζει να κατοικεί και η οικογένεια του. Ρεάλ και Παρτιζάν είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και θεωρείται θέμα χρόνου η επίτευξη της συμφωνίας.

Η Ρεάλ, πάντως, πιστεύει στο ταλέντο και στην προοπτική του Βούκσεβιτς και το βλέπει και σαν ευκαιρία για τον παίκτη με το να πάει σε μία ομάδα που θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.