Έβανς: «Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει κάνει τρομερή δουλειά».

Ο Κίναν Έβανς της Μακάμπι, δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ότι η ομάδα του είναι κατάλληλη προετοιμασμένη, ενώ αναφέρθηκε και στο κόουτς Σφαιρόπουλο.

Έβανς: «Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει κάνει τρομερή δουλειά».

Η Μακάμπι υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο (20/1, 21:05) το βράδυ, ενόψει της 21ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Κίναν Έβανς σε δηλώσεις του τόνισε την αισιοδοξία που τον διακατέχει όσον αφορά το πως θα εμφανιστεί η ομάδα του, καθώς όπως εξηγεί έχει προηγηθεί μία πολύ καλή προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος γκαρντ της «ομάδας του λάου» ανέφερε: «Νομίζω πως είχαμε μια εξαιρετική εβδομάδα προπονήσεων. Είχαμε επιστροφές, όλοι είναι διαθέσιμοι. Υπάρχει καλή ενέργεια στην ομάδα, η ατμόσφαιρα είναι θετική κι εμείς ρίχνουμε αρκετή δουλειά», ενώ πρόσθεσε πως «είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει κάνει τρομερή δουλειά δίνοντας την αίσθηση του αγώνα κατά την διάρκεια των προπονήσεων».

Ο Κίναν Έβανς διανύει την παρθενική του σεζόν στην διοργάνωση και μετρά φέτος 7.8 πόντους με 33% στο τρίποντο, 3.5 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ ανά 25:25' σε 18 εμφανίσεις.