Σλούκας: «Μας λείπει το Κύπελλο και ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στα πλέι οφ της Euroleague»

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πορεία του φετινού Ολυμπιακού, στον ρόλο του και τους στόχους της ομάδας, ενώ μίλησε και για το προσεχές Eurobasket, τονίζοντας το πόσο του λείπει μία διάκριση με την Εθνική.

Σλούκας: «Μας λείπει το Κύπελλο και ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στα πλέι οφ της Euroleague»

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ3:

«Ο κόβιντ μας άφησε λίγο πίσω, δείξαμε κόντρα στον Ιωνικό όμως ότι πατάμε καλά, ενώ έχουμε μπροστά κι άλλες μέρες προπόνησης, οπότε βρίσκουμε τα πατήματά μας. Είμαστε στη μέση της χρονιάς και φαίνεται ότι η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ. Προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι κατά βάση το παιχνίδι που θέλουμε να παίζουμε. Γρήγορο, ελκυστικό μπάσκετ και καλή άμυνα.

Δεν λέει τίποτα απολύτως το ότι ξεκινάω από τον πάγκο. Το σημαντικό είναι να είμαι στο γήπεδο και να δίνω ό,τι μπορώ. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα, η ομάδα κερδίζει οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου στο παιχνίδι, γνωρίζονται ότι ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Ο ρόλος μου είναι συγκεκριμένος σε κάθε ομάδα που βρίσκομαι.

Είμαι από τους πρώτους που θέλουν η ομάδα να πετύχει ιδιαίτερα φέτος. Πρέπει ο Ολυμπιακός να διεκδικεί τίτλους, είναι οργανισμός που ζει από αυτούς. Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια γενικότερα και μέχρι τώρα είμαστε πολύ καλά. Βέβαια μπροστά μας έχει τρεις μεγάλες προκλήσεις. Μας λείπει το Κύπελλο και ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στα πλέι οφ της Euroleague. Αυτοί είναι οι δύο κοντινοί στόχοι.

Η Εθνική ομάδα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για κάθε αθλητή, μου λείπει μία διάκριση με την Εθνική και το φετινό Eurobasketείναι μία καλή ευκαιρία να βρεθούμε στη ζώνη των μεταλλίων. Το υλικό είναι πάρα πολύ καλό, είμαστε σε καλή ηλικία. Ονειρεύομαι την Εθνική ομάδα να βρίσκεται στο βάθρο από όποιους κι αν απαρτίζεται».