Μπαρτσελόνα: Οι Έξουμ και Καϊσέδο προστέθηκαν στους θετικούς με κορονοϊό...

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού προστέθηκαν στα υπάρχοντα στην Μπαρτσελόνα με τους Έξουμ και Καϊσέδο να προσβάλλονται από την πανδημία.

Μπαρτσελόνα: Οι Έξουμ και Καϊσέδο προστέθηκαν στους θετικούς με κορονοϊό...

Συνεχίζεται η επέλεση του κορονοϊού στην μπασκετική Μπαρτσελόνα.

Ο Ντάντε Έξουμ και ο Μάικλ Καϊσέδο προστέθηκαν στη λίστα των «μπλαουγκράνα» με τους παίκτες που προσβλήθηκαν από κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες, με τους δύο παίκτες να τίθενται αυτόματα εκτός μάχης από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (7/1, 19:00) για την Euroleague.

Οι Καταλανοί προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να διαχειριστούν τα πολλά προβλήματα που τους έχει προκαλέσει η πανδημία.

Την ίδια ώρα βέβαια, η ψήφιση του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου από τις ομάδες της EuroLeague αφήνει παράθυρο συμμετοχής στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα για δύο άλλους βασικούς παίκτες της ισπανικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Μπράντον Ντέιβις και τον Νικολάς Λαπροβίτολα, οι οποίοι ενδέχεται να είναι διαθέσιμοι, εφόσον την παραμονή του αγώνα δώσουν αρνητικό δείγμα σε PCR Test και προλάβουν να μπουν στο αεροπλάνο.

Το αυτό ισχύει επίσης για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που είχε βρεθεί θετικός την ίδια μέρα με τους δύο παίκτες του.

Yπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, θετικοί στον κορονοϊό είχαν βρεθεί επίσης οι: Νάιτζελ Χέιζ, Νικ Καλάθης, Κάιλ Κούριτς, Πιερ Οριόλα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Σέρχι Μαρτίνεθ, Νικολάς Λαπροβίτολα, Μπράντον Ντέιβις