EuroLeague: Η σημασία της καραντίνας 7 ημερών για το Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Πώς επηρεάζει η απόφαση της EuroLeague (4/1) για μείωση της καραντίνας σε εμβολιασμένους παίκτες τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία στις 11 Ιανουαρίου.

EuroLeague: Η σημασία της καραντίνας 7 ημερών για το Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Η EuroLeague ανακοίνωσε την Τρίτη (4/1) την απόφασή της να μειώσει πριν από λίγο την καραντίνα από 14 σε 7 ημέρες όσον αφορά στους εμβολιασμένους παίκτες και αυτό ίσως αποτελεί θετική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό.

Με βάση το νέο πρωτόκολλο, εφόσον δεν προκύψουν επιπλέον κρούσματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, μετά το σημερινό (4/1), η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ίσως αγωνιστεί ακόμα και χωρίς απουσίες στην Τουρκία κόντρα στην Φενέρμπαχτσε σε μία εβδομάδα από τώρα.

Στις 11 Ιανουαρίου και ώρα 19:45 λοιπόν ο Ολυμπιακός ενδέχεται να παραταχθεί πλήρης στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για τους παίκτες που θα κληθούν να ενισχύσουν την αποστολή της ομάδας είναι να προσκομίσουν αρνητικό τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις των Πειραιωτών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (29/12) και με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (7/1), όπως και αυτή με τον Ιωνικό (2/1) για την Basket League.