Ολυμπιακός: Μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι»

Εν αναμονή της απόφασης της EuroLeague για τις μέρες καραντίνας, οι παίκτες του Ολυμπιακού σταδιακά θα αρχίσουν να επιστρέφουν στο γήπεδο 

Ολυμπιακός: Μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει off και αυτή την εβδομάδα, μετά τη λίγο-πολύ αναμενόμενη αναβολή του αγώνα του με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας την Παρασκευή. Στο λιμάνι περιμένουν τις αυριανές επίσημες αποφάσεις της EuroLeague, γύρω από τον ακριβή αριθμό ημερών καραντίνας, ώστε σταδιακά οι παίκτες να μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

EuroLeague: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιωμένα 11 κρούσματα, απ΄ τα οποία 9 είναι παίκτες και 2 μέλη του σταφ. Θεωρητικά, εφόσον μειωθούν οι μέρες καραντίνας, θα μπορούν προς το τέλος της εβδομάδας να επιστρέψουν στο γήπεδο οι περισσότεροι.

Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να παίξει και πάλι τη νέα εβδομάδα ο Ολυμπιακός, υπό την προϋπόθεση να είναι αρνητικά και τα νέα τεστ που θα γίνουν.

Την ερχόμενη εβδομάδα, υπάρχει διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να παίζει την Τρίτη (11/1) στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε και την Πέμπτη (13/1) με τη Ζενίτ στο ΣΕΦ.