Μακάμπι: «Ή κερδίζει, ή φεύγει ο Σφαιρόπουλος με τη Μονακό»

Μέσα Ενημέρωσης από το Ισραήλ παρουσιάζουν ως οριακό το επερχόμενο ματς της Μακάμπι στο Πριγκιπάτο με τη Μονακό, σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Μακάμπι: «Ή κερδίζει, ή φεύγει ο Σφαιρόπουλος με τη Μονακό»

«Ηλεκτρική καρέκλα» θυμίζει η θέση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της Μακάμπι τον τελευταίο καιρό, καθώς η «ομάδα του λαού» παραπαίει στη Euroleague, ενώ πρόσφατα ηττήθηκε και στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ από τη Χάποελ για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Η Μακάμπι μετράει επτά συνεχόμενες ήττες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, ένα σερί που ξεκίνησε με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 19 Νοεμβρίου, με πιο πρόσφατο «χτύπημα» αυτό στην έδρα της Ζενίτ.

Δεν προκαλούν, λοιπόν, και τόσο μεγάλη έκπληξη τα συνεχή δημοσιεύματα από το Ισραήλ που παρουσιάζουν αβέβαιο το μέλλον του Σφαιρόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, ένα εξ αυτών χαρακτηρίζει ιδιαίτερα κομβικό το επερχόμενο ματς της Μακάμπι με αντίπαλο τη Μονακό, εκτός έδρας.

Ειδικότερα, το «Sport5» τονίζει πως η αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο την προσεχή Παρασκευή (29/12) για τη 18η αγωνιστική της Euroleague θα κρίνει ούτε λίγο ούτε πολύ το μέλλον του έμπειρου τεχνικού.

Όπως σημειώνεται, αν η Μακάμπι δεν πάρει το διπλό επί της Μονακό, η αποχώρηση του Σφαιρόπουλου θεωρείται σχεδόν δεδομένη. Το δημοσίευμα προσθέτει, πάντως, ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει εξασφαλισμένη λύση για τον αντικαταστάτη του, καθώς η έλευση του Όντεντ Κάτας δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρη.