«Βυθίζεται» κι άλλο η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε και στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ εντός έδρας με 82-83 από τη Χάποελ και βρίσκεται στο επίκεντρο αγωνιστικής κρίσης, ενώ ήδη μετρά επτά συνεχόμενες ήττες στην Euroleague

«Βυθίζεται» κι άλλο η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ο αγωνιστικός… κατήφορος της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζεται, καθώς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε και στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ εντός έδρας με 82-83 από τη Χάποελ.

Η «ομάδα του λαού» μπήκε πολύ καλά στη σεζόν (7-3 ρεκόρ στην Euroleague) και έδειχνε έτοιμη να διεκδικήσει κάτι σημαντικό φέτος. Ωστόσο, η κατάρρευσή της τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει τέλος.

Συγκεκριμένα ενώ έχει ήδη γνωρίσει επτά σερί ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχασε εντός έδρας από την υποδεέστερη Χάποελ στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ για το πρωτάθλημα. Πλέον έχει ρεκόρ 7-4 στη λίγκα του Ισραήλ, αλλά κυρίως προβληματίζει με την κακή της εικόνα.

Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Τζέιλεν Ρέινολντς (19π., 5ρ.), με τον Κίβαν Έβανς να τον ακολουθεί (15π.). MVP της αναμέτρησης ήταν ο πρώτος σκόρερ της βραδιάς και ηγέτης των νικητών, Τζέιμς Γιανγκ (26π.).

Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα της Μακάμπι συνεχίζουν να προβληματίζουν και πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει και κάποια αντίδραση από τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 44-45, 66-59, 82-83.