Αυτήν τη φορά είχε τέσσερα καλά δεκάλεπτα

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την αναπάντεχη ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και συνεχίζει τον καλπασμό του στην EuroLeague, αφού ξόρκισε τις ήττες στα εκτός έδρας ματς.

Αυτήν τη φορά είχε τέσσερα καλά δεκάλεπτα

Οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν μετά από αναπάντεχες ήττες, δεν καταρρέουν και ο Ολυμπιακός έδειξε στο Μιλάνο γιατί περιμένουμε φέτος πολλά πράγματα στην EuroLeague και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στους επικριτές του μετά το κάζο με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ως τώρα ο Ολυμπιακός είχε ένα κακό δεκάλεπτο, αλλά στο Μιλάνο το έσβησε από τις μνήμες μας. Στα δύο πρώτα πέτυχε από 30 πόντους, 60 συνολικά που είναι και ρεκόρ, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε καλές περιόδους χάρη στην άμυνά του. Μόνο στο ξεκίνημα του β’ μέρους δέχθηκε 8 πόντους, αλλά μετά επέβαλε τον ρυθμό του. Οι 60 πόντοι στο ημίχρονο αλλά και τα 18 τρίποντα (με 55% παρακαλώ) είναι ρεκόρ, αυτό όμως που μετράει περισσότερο είναι το 8-4 μετά τη 12η αγωνιστική μαζί με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και πίσω του τη Μακάμπι, την Ούνιξ, τη Βιλερμπάν και την ΤΣΣΚΑ.

Καταπληκτική επίθεση λοιπόν στο πρώτο μέρος (60 πόντοι), καταπληκτική άμυνα στο δεύτερο (μόλις 27 πόντοι) με κορυφαίο τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη όχι μόνο πίσω αλλά και μπροστά (18 πόντοι). Και ο καβγάς με τον Ροντρίγκεθ στα μέσα της τέταρτης περιόδου τον έκανε καλύτερο, όχι δειλό... Μπροστάρης στην άμυνα ο Παπανικολάου, που έδωσε μάχες, κέρδισε τουλάχιστον τρία επιθετικά φάουλ και μετέδωσε μαζί με τον Λαρεντζάκη ενέργεια στην ομάδα του. Τα... τρελοκομεία Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ έκαναν τη διαφορά στο πρώτο μέρος με τρίποντη καταιγίδα.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την αναπάντεχη ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και συνεχίζει τον καλπασμό του στην EuroLeague, αφού ξόρκισε τις ήττες στα εκτός έδρας ματς. Η συνέχεια σε Καζάν και Βελιγράδι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.