Βεζένκοφ: «Το τέταρτο δεκάλεπτο με Εφές ήταν ντροπή...»

O Σάσα Βεζένκοφ επεσήμανε τη σημασία της επικράτησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι και παράλληλα στάθηκε στο κακό τέταρτο δεκάλεπτο κόντρα στην Εφές. 

Βεζένκοφ: «Το τέταρτο δεκάλεπτο με Εφές ήταν ντροπή...»

Κατά τη διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μακάμπι, ο Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε τα εξής: «Παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, με μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που έχει δείξει από νωρίς στην Ευρωλίγκα ότι πάει για μεγάλα πράγματα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα, οπότε θέλουμε σίγουρα να πάρουμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε το αήττητο μέσα στο γήπεδό μας.

Η Ευρωλίγκα είναι έτσι που παίζουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα, η έδρα και ο κόσμος μας δίνουν δύναμη, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σ’ αυτό. Πρέπει να παίρνουν κι εκτός έδρας αποτελέσματα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κερδίσουμε τη Μακάμπι, γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια μέσα στη διοργάνωση.

Το τέταρτο δεκάλεπτο με την Εφές δεν χρειάζεται να το σχολιάσω. Δεν πήγαμε καν να παίξουμε. Ήταν ντροπή, δεν κάναμε τίποτα σωστά ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε έναν αγώνα αύριο. Σίγουρα, θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να βελτιωθούμε, για να κερδίσουμε αύριο οπωσδήποτε».