Ο Ντάνστον για τον... νονό του, Κώστα Σλούκα!

Μια άγνωστη ιστορία για τον Κώστα Σλούκα αποκάλυψε ο σέντερ της Αναντολού Εφές, Μπράιαν Ντάνστον. 

Ο Ντάνστον για τον... νονό του, Κώστα Σλούκα!

Ο Μπράιαν Ντάνστον έδωσε συνέντευξη στο «Basket News» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για πρώτη φορά για τον τρόπο με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και πως τον βοήθησε να παντρευτεί τη γυναίκα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ της Εφές:

«Ο Κώστας είναι προφανώς μικρότερος από εμένα. Ήθελα να παντρευτώ τη γυναίκα μου, η οποία είναι Χριστιανή Ορθόδοξη. Έπρεπε να βαφτιστώ, αλλιώς δεν μπορούσα να την παντρευτώ. Ήμασταν στην Κωνσταντινούπολη και ο μόνος άλλος Χριστιανός Ορθόδοξος που ήξερα αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε. Ήταν στους αντιπάλους μας. Όμως, τον γνώριζα από τον Άρη, όταν πρωτοήρθα στην Ευρώπη. Ήταν όμορφο αυτό που έγινε. Είναι ο πιο ωραίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Όταν του το είπα αναρωτήθηκε τι συμβαίνει. Όμως μετά ήταν κουλ. Πήγαμε ένα πρωί στην εκκλησία εγώ, εκείνος, η γυναίκα μου και ο πατέρα της. Κάναμε το τελετουργικό και προχωρήσαμε. Ήταν κάτι τρελό, αλλά όμορφο. Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτή την εμπειρία. Μόλις βγήκα από την εκκλησία ένιωθα διαφορετικός άνθρωπος. Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου και... κόλλησα για πάντα με τον Σλούκα».