ΤΣΣΚΑ: Σοκ με Σενγκέλια - Δυο μήνες εκτός δράσης

Ο Τορνίκε Σενγκέλια τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο του δεξιού του χεριού και θα μείνει τουλάχιστον για δύο μήνες μακριά από τα γήπεδα. Ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρουν παίκτη οι Ρώσοι

ΤΣΣΚΑ: Σοκ με Σενγκέλια - Δυο μήνες εκτός δράσης

Τεράστια ζημιά με τον τραυματισμό του Τορνίκε Σενγκέλια έπαθε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Γεωργιανός άσος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστο ν δύο μήνες.

Ο τραυματισμός του στην ωμοπλάτη είναι πολύ πιο σοβαρός από όσο αρχικά είχε αξιολογηθεί, καθώς οι εξετάσεις στις όποιες υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν πως έχει υποστεί μερική ρήξη του συνδέσμου στον ώμο του δεξιού του χεριού .

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον δύο μήνες μια και θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του.

ΤΣΣΚΑ: Αμφίβολος ο Σενγκέλια με Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού

Ο Σενγκέλια υπέστη τον τραυματισμό στο πρόσφατο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου οι Μοσχοβίτες είχαν κερδίσει με 77-67 και τον Γεωργιανό να έχει επιβλητική παρουσία με 33 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη ή αν θα διαχειριστεί εκ των έσω την απουσία του διεθνούς άσου, ο οποίος σίγουρα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την επόμενη εβδομάδα.