ΤΣΣΚΑ: Αμφίβολος ο Σενγκέλια με Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού

Καθόλου σίγουρη δεν είναι η συμμετοχή του Τορνίκε Σενγκέλια στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague την άλλη εβδομάδα, καθώς ο Γεωργιανός αποκόμισε έναν τραυματισμό στο τελευταίο ματς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

ΤΣΣΚΑ: Αμφίβολος ο Σενγκέλια με Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού

Στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τη Ζενίτ για τη Euroleague ο Τορνίκε Σενγκέλια διέπρεψε, καθώς πήρε από το χέρι τους Μοσχοβίτες και με 33 πόντους και 8 ριμπάουντ τούς οδήγησε εκ του ασφαλούς στη νίκη με 77-67.

Ωστόσο ο Γεωργιανός φόργουορντ αποκόμισε και έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης. Συγκεκριμένα χτύπησε στον ώμο και, όπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ, θα απουσιάσει σίγουρα από τον αυριανό (15/10, 20:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στη ρωσική πρωτεύουσα για την αγωνιστική της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον σύλλογο της Μόσχας, ο Σενγκέλια θα μείνει εκτός από τα επόμενα ματς, χωρίς να διευκρινιστεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Συνεπώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Σενγκέλια είναι αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την άλλη εβδομάδα (22/10) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.