Βεζένκοφ: «Έχουμε 12 παίκτες που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός έχει 12 παίκτες οι οποίοι ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα

Βεζένκοφ: «Έχουμε 12 παίκτες που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν»

Κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και πρώτος σκόρερ και μετά την άνετη νίκη επί της Μπασκόνια τόνισε:

«Παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο όχι. Όμως προσπαθήσαμε στην άμυνα καθώς περιορίσαμε τους αντιπάλους μας στους 50 πόντους. Σίγουρα είχαν ελλείψεις και δεν ήταν η Μπασκόνια που θα δούμε μέσα στη σεζόν. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για την πιεστική άμυνα: «Ξέραμε ότι η Μπασκόνια έρχεται με μέιον έναν πλέι μέικερ, τον Μπόλντγουιν και ο προπονητής μας είπε να βάλουμε πίεση στον Γκρέιντζερ. Κάναμε καλή δουλειά πάνω του. Ξέραμε ότι αν τον περιορίσουμε θα ήταν πιο εύκολο για μας».

Για το επόμενο ματς: «Από φέτος η πραγματικότητα έχει αλλάξει. Περιμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Το σημερινό θα το ξεχάσουμε από σήμερα».

Για το βάθος του πάγκου: «Έχουμε 12 παίκτες, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να μπουν και να βοηθήσουν. Ξέρουν το ρόλο τους και είναι έτοιμοι στο 100% ώστε να καλύψουν πράγματα στο παρκέ. Έχουμε τον κορμό από πέρυσι και παίκτες με τους οποίους γνωριζόμαστε καλά ενώ έχουν δέσει και οι νέοι παίκτες».