Ολυμπιακός: Πρόβλημα τραυματισμού με Παπανικολάου και μένει εκτός - Επέστρεψε ο Ζαν-Σαρλ

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, χρειάζεται άμεσα ξεκούραση και θα χάσει το τουρνουά στο ΣΕΦ - Επέστρεψε στον Πειραιά ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ. 

Ολυμπιακός: Πρόβλημα τραυματισμού με Παπανικολάου και μένει εκτός - Επέστρεψε ο Ζαν-Σαρλ

Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα επιγονατιδικού αριστερού γόνατος, χρειάζεται άμεσα ξεκούραση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, θα απουσιάσει και από το φιλικό τουρνουά που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο παίκτης είχε να παίξει μπάσκετ από τον περασμένο Δεκέμβρη, λόγω του τραυματισμού που είχε στον ώμο. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, δούλεψε εντατικά το καλοκαίρι, συμμετείχε κανονικά στο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους, αλλά η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση χρειάζεται προσοχή. Έβγαλε ενοχλήσεις στο γόνατο, οπότε κρίθηκε απαραίτητο να πάρει ανάσες.

Ο Γάλλος φόργουορντ, Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος είχε ταξιδέψει με άδεια στην πατρίδα του λόγω προσωπικού θέματος, επέστρεψε στην Ελλάδα και συμμετείχε κανονικά στην σημερινή (01/09) προπόνηση της ομάδας.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δεν συμμετέχει στο τουρνουά του Ολυμπιακού λόγω κρουσμάτων

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο νέος Θρύλος!

Oλυμπιακός: Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών για τη νέα σεζόν (2021-2022)