Ερυθρός Αστέρας: Ο «μαέστρος» Ραζνάτοβιτς έφερε νέο συμβόλαιο στον Ντόμπριτς!

Έφερε στο προσκήνιο τη Μπαρτσελόνα για τον Όγκνιεν Ντόμπριτς, μετά τον πρότεινε στον Ολυμπιακό, πίεσε καταστάσεις και ο «μαέστρος» Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έφερε νέο συμβόλαιο στον παίκτη με τον Ερυθρό Αστέρα. 

Ερυθρός Αστέρας: Ο «μαέστρος» Ραζνάτοβιτς έφερε νέο συμβόλαιο στον Ντόμπριτς!

Τις τελευταίες μέρες είχε προταθεί στους "ερυθρόλευκους" (από τον πανούργο ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς) ο 27χρονος (27/10/1994) Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ (2.00μ.), Όγκνιεν Ντόμπριτς. Ένας παίκτης που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα τα τελευταία χρόνια και φυσικά διαθέτει εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 8.3 πόντους με 45.6% στο τρίποντο (52/114), συν 2 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ και 0.9 κλεψίματα, σε 18.3 λεπτά συμμετοχής.

Ο παίκτης άρεσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Ολυμπιακός έκανε μία διερευνητική επαφή, αλλά όσοι γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις (από τη φιλοσοφία του Σέρβου ατζέντη και τα παιχνίδια που κάνει), ήταν αρκετά συγκρατημένοι! Βλέπετε, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έκανε το... παιχνίδι του με τον Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Αρχικά, διέρρευσε την πληροφορία πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Σέρβο φόργουορντ, ακολούθως τον πρότεινε στον Ολυμπιακό (αν και ο παίκτης δεν ήταν ελεύθερος, καθώς έχει συμβόλαιο για μία σεζόν ακόμη), οι μετοχές του παίκτη ανέβηκαν, δημιουργήθηκε πίεση στον Ερυθρό Αστέρα και τον στόχο του τον πέτυχε! Ποιος ήταν αυτός; Να πάρει ο πελάτης του ένα νέο και καλύτερο συμβόλαιο!

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Όγκνιεν Ντόμπριτς για τα επόμενα δύο χρόνια! Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει μία αγωνία για την επόμενη μέρα της ομάδας, καθώς η Παρτιζάν ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για προπονητή, ενώ έδωσε και "χρυσό" συμβόλαιο στον Κέβιν Πάντερ!