Ντίνος Μήτογλου: Στο...παιχνίδι και η Αρμάνι

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού και πληροφορίες αναφέρουν πως στο...παιχνίδι έχει μπει και η Αρμάνι.

Ντίνος Μήτογλου: Στο...παιχνίδι και η Αρμάνι

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού, ωστόσο την ίδια ώρα η Αρμάνι Μιλάνο τον θέλει και προσπαθεί να τον κάνει δικό της!

Ο Μήτογλου θα απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έκαναν την πρότασή τους για να παραμείνει και εκείνος αναμένεται, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να απαντήσει για το εάν θα μείνει ή όχι.

Η Αρμάνι Μιλάνο όμως έχει μπει στο...παιχνίδι για την απόκτησή του κι αυτό ενδεχομένως να μετρήσει. Οι Ιταλοί εκτός του Μήτογλου, ενδιαφέρονται και για τον Νικολό Μέλι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα αποκτηθεί ένας από τους δύο. Άλλωστε δεν έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Κάλεμπ Ταρζέσφσκι. Για το εάν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα του Μιλάνου.

Δημοσίευμα από το Ισραήλ, ανέφερε την Πέμπτη (17/6) πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου. Μάλιστα, σχολιάζει πως οι Πειραιώτες του έχουν ήδη καταθέσει τριετές συμβόλαιο συνεργασίες, με υψηλότερες μάλιστα απολαβές σε σχέση με εκείνες που του δίνει ο Παναθηναϊκός.

ΜΜΕ από το Ισραήλ: «Ο Ολυμπιακός δίνει τριετές συμβόλαιο στον Μήτογλου»

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος στη θέση "4". Έχει τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, την ποιότητα του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ στο ρόστερ θα παραμείνει και ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Από την άλλη, όμως, είναι δεδομένη και η επιθυμία των "ερυθρολεύκων" να ενισχύσουν τον γηγενή κορμό τους.