Επίσημο: Ο Καράσεφ στη Ζενίτ

Ο Σεργκέι Καράσεφ ξανά στη Ζενίτ. Ο Ρώσος φόργουορντ υπέγραψε, ανακοινώθηκε και επέστρεψε αφού την τελευταία διετία ήταν στη Χίμκι.

Επίσημο: Ο Καράσεφ στη Ζενίτ

H Ζενίτ ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Σεργκέι Καράσεφ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης μετά από μία διετία στην Χίμκι.

Ο Ρώσος φόργουορντ επέστρεψε στη Ζενίτ μετά από μία διετία στην Χίμκι. Ο Καράσεφ, ο οποίος αγωνίστηκε ξανά στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης για τρία χρόνια (2016-2019), πέρσι μέτρησε 5,7 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς στην Euroleague. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για ένα έτος.

«Είναι ένας υπέροχος παίκτης που θα βοηθήσει αναμφίβολα την ομάδα μας την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ, ενώ ο πρώην άσος της Χίμκι σημείωσε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στη Ζενίτ και που ο Τσάβι Πασκουάλ μιλά με κολακευτικά σχόλια για μένα».

Ο Καράσεφ από το 2013 μέχρι το 2016 έπαιξε στο ΝΒΑ, χωρίς όμως να καθιερωθεί σε Καβαλίερς ή Νετς. Έτσι γύρισε στην πατρίδα του και έπαιξε για τρία χρόνια στη Ζενίτ, ακολούθησε η διετία η Χίμκι και τώρα ξανά στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ανανέωσε πρόσφατα και τη συνεργασία της με τον Πολωνό γκαρντ, Πονίτκα ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της την τελευταία διετία.

Ο Πονίτκα ξεχώρισε φέτος στη EuroLeague καθώς σε 34 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 8,4 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.