Πασκουάλ: «Να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας»

Η Ζενίτ θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της και να στείλει την σειρά σε 5ο ματς - Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε το πως πρέπει να συμπεριφερθεί η ομάδα του.

Πασκουάλ: «Να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας»

Η Ζενίτ απόψε θα δώσει ένα ματς ζωής ή θανάτου κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Στόχος των Ρώσων να κάνουν το 2-2 στη σειρά και να στείλουν την σειρά σε πέμπτο ματς στην Βαρκελώνη.

Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει αυτήν την ποιότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για αμυντικά ριμπάουντ, αλλά είναι ψηλότεροι και ισχυρότεροι από εμάς, οπότε δεν είναι εύκολο να το κάνουμε.

Πρέπει να βελτιώσουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως κάναμε στη Βαρκελώνη. Φυσικά, η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι.

Κυρίως πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη γενικά. Επίσης, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί κάτω από το καλάθι. Αυτά είναι τρία θέματα που κατά τη γνώμη μου είναι πιο σημαντικά για το νέο παιχνίδι.

Χωρίς Πονίτκα και Γκουντάιτις, έχουμε λιγότερους παίκτες. Έχουμε μικρότερο rotation, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Η Μπαρτσελόνα έχει 15 παίκτες. Προχθές ο Κλαβέρ και ο Βέστερμαν βγήκαν από το ρόστερ. Έχουν περισσότερους παίκτες, περισσότερη ποιότητα, μεγάλο rotation. Θα βρούμε έναν τρόπο. Αυτό είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας